header banner
Default

Hoe lang zal de Ethereum-koers nog stijgen?


In dit artikel delen we koersverwachtingen voor ethereum (ETH) van onze analisten, direct uit onze Premium omgeving. Dit kan je mogelijk helpen om je eigen koop- en verkoopmomenten te bepalen, een cruciaal aspect voor elke investeerder.

Mocht je na het lezen vragen hebben of wil je dit soort analyses eerder ontvangen, dan nodigen we je graag uit om voor slechts €1 onze Premium omgeving te proberen voor een proefperiode van 30 dagen.

Dit is artikel geen financieel advies, maar slechts een inkijk in de strategieën van onze analisten.

🎁 Deze week: Handel je eerste €10.000 in crypto helemaal gratis Advertentie Bitvavo

Technische analyse ethereum (ETH) koers

VIDEO: Ethereum Price to Hit $27,000
Dollar Cost Crypto

De experts van Crypto Insiders hebben onlangs  hun licht laten schijnen over de ETH koers in de Premium groep. Zij deelden toen het volgende:

“ETH is momenteel een pittige puzzel. We zijn boven een belangrijke trendlijn uitgekomen, maar er hangt nog een kans in de lucht dat de koers een daling maakt om een C-wave te vormen.

Het is zaak dat we met overtuiging boven de $1.776 blijven om niet verder naar beneden te gaan; iets waar de koers op dit moment aardig in slaagt.

Verder houden we de blauwe weerstandszone scherp in de gaten, die tussen de $1.850 en $1.950 ligt. Het enige wat we nu kunnen doen, is op onze handen zitten en kijken welke kant ETH op wil gaan.

Geen stress, in onze Premium omgeving houden we de koers in de gaten. Zodra ETH een duidelijke richting kiest, zijn jullie de eersten die het horen.”

Link naar grafiek: https://www.tradingview.com/x/y0qEEjCf/

Nieuw: volg en kopieer de beste crypto handelaren

VIDEO: "Here's Why Ethereum Is About To EXPLODE" Raoul Pal 2024 Crypto Prediction
Jamie Tree

Bij het populaire handelsplatform Etoro kun je sinds kort eenvoudig de transacties van de beste crypto handelaren kopiëren. Door verschillende handelaren te volgen, zie je precies wanneer zij kopen en verkopen. Dit maakt het ideaal voor iedereen die wil profiteren van de cryptomarkt, zonder de hele dag aan het scherm gekluisterd te zijn. Nieuwe klanten betalen geen handelskosten en registreren bij eToro kan gratis via deze link.

Hulp nodig?

VIDEO: Why I’m Buying As Much $ETH As Possible!
Coinsider

In onze premium omgeving vind je ons uitgebreide handelsplan met alle laatste updates. Als premium lid betreed je een veilige plek waar handelaren van elk niveau kennis uitwisselen. Stel je vragen aan deskundige analisten en top handelaren over handel, markttrends en crypto-onderwerpen in een bruisende community. Daarnaast organiseren we wekelijks live-streams en webinars voor handelaren die zich verder wil verdiepen in technische analyse.


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

eToro USA LLC biedt geen CFD’s aan en geeft geen verklaring en aanvaardt geen aansprakelijkheid met betrekking tot de juistheid of volledigheid van de inhoud van deze publicatie, die is opgesteld door onze partner met behulp van openbaar beschikbare niet-entiteit specifieke informatie over eToro.

Cryptoasset beleggen is zeer volatiel en ongereguleerd in sommige EU-landen. Geen consumentenbescherming. Winstbelasting kan van toepassing zijn.

eToro is een multi-asset beleggingsplatform. De waarde van je beleggingen kan stijgen of dalen. Uw kapitaal loopt risico.

74% van de rekeningen van particuliere beleggers verliest geld bij het handelen in CFD’s bij deze aanbieder. U moet overwegen of u het zich kunt veroorloven om het hoge risico te nemen.

Sources


Article information

Author: Michelle Williamson

Last Updated: 1699636562

Views: 852

Rating: 4.2 / 5 (112 voted)

Reviews: 92% of readers found this page helpful

Author information

Name: Michelle Williamson

Birthday: 1959-09-30

Address: USNS Scott, FPO AP 31705

Phone: +4712979837357257

Job: IT Consultant

Hobby: Calligraphy, Card Games, DIY Electronics, Whiskey Distilling, Cycling, Badminton, Cycling

Introduction: My name is Michelle Williamson, I am a strong-willed, clever, exquisite, treasured, striking, Colorful, accomplished person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.