header banner
Default

Deskundigen zijn bang dat de koers van Bitcoin zal dalen


Stap in de wereld van bitcoin (BTC) met een diepgaande analyse exclusief uit onze Premium omgeving. Dit artikel biedt een nieuw perspectief op de munt die de wereld heeft veranderd. Als lid van onze Premium omgeving krijg je toegang tot meer van dit soort analyses en kun je direct al je vragen over deze analyses stellen aan onze top-analisten.

Elke week buigen onze ervaren analisten zich over talloze cryptomunten, en hun gedetailleerde analyses zijn een goudmijn aan informatie, inzichten, en geavanceerde strategieën die je nergens anders zult vinden. Met hun scherpe oog voor detail ontdekken ze trends en delen ze persoonlijke handelsplannen, waar meer dan 1.000 leden dagelijks op vertrouwen.

Maar vergeet niet: dit is geen financieel advies, maar een unieke gelegenheid om te leren van de tactieken van onze analisten.

Nieuwe instapkansen voor bitcoin (BTC)

VIDEO: Why Bitcoin Price Could Drop Below Ths Crazy Price — Mike McGlone
Savvy Finance

De wereld van crypto is altijd in beweging en prijzen kunnen net zo vaak dalen als stijgen. Maak je geen zorgen: zelfs als de waarde van een cryptovaluta daalt, ontstaan er nieuwe mogelijkheden om te profiteren. Onze experts geloven dat BTC binnenkort een daling kan maken waardoor een nieuw instapmoment ontstaat. Blijf lezen voor de laatste analyse van onze experts:

“Ondanks de sterke prestaties van BTC in de afgelopen maand, anticiperen we op een aanzienlijke daling. De voltooiing van de eerste wave wijst op de komst van een tweede, die waarschijnlijk de koers naar de groene zone van $21.700 tot $23.600 tot zal brengen. Het is in deze specifieke zone dat we plannen BTC op te vangen, voorbereidend op een aanzienlijke rally, aangevoerd door wave 3.

De precieze aard van het huidige Elliott Wave patroon, of het nu een ABC of een 12345 is, is nog onduidelijk. Echter, ongeacht het specifieke patroon, zijn we overtuigd van een potentieel krachtige opwaartse beweging na de korte daling.

Na het raken van de groene zone, stellen we ons eerste koersdoel op $31.900, vooruitkijkend naar een sterke heropleving in de markt. Dit scenario biedt een strategische gelegenheid voor investeerders om hun posities te optimaliseren in afwachting van de voorspelde trendomkering.”

 Deze analyse is op 9 oktober met leden gedeeld en is daarom mogelijk verouderd. Het zou kunnen dat er al een nieuwe update is gedeeld in onze premium groep.

Nieuw: volg en kopieer de beste crypto handelaren

VIDEO: Explosie BTC koers, wat gebeurde er? | Problemen voor Binance in UK | Crypto nieuws vandaag | #971
BLOX

Bij het populaire handelsplatform Etoro kun je sinds kort eenvoudig de transacties van de beste crypto handelaren kopiëren. Door verschillende handelaren te volgen, zie je precies wanneer zij kopen en verkopen. Dit maakt het ideaal voor iedereen die wil profiteren van de cryptomarkt, zonder de hele dag aan het scherm gekluisterd te zijn. Nieuwe klanten betalen geen handelskosten en registreren bij eToro kan gratis via deze link.

Profiteer optimaal van deze analyse met een Premium lidmaatschap

VIDEO: Hoeveel is Bitcoin waard over 5 of 10 jaar? | Koers Verwachting
DoopieCash - Traden & Investeren

Ons complete handelsplan en alle bijbehorende updates zijn beschikbaar in Discord, onze premium omgeving voor leden. Als Premium lid krijg je toegang tot exclusieve technische analyses van meer dan 20 cryptovaluta die dagelijks worden bijgehouden. Ook kun je meepraten en vragen stellen aan ervaren analisten en succesvolle handelaren over handel, marktontwikkelingen en andere crypto-gerelateerde onderwerpen in een levendige en vriendelijke community. Zo groei je op een unieke en plezierige manier als succesvolle handelaar.

Bezoek onze Premium informatiepagina voor meer details en profiteer van een gratis proefperiode van 30 dagen om zelf de voordelen van ons Premium lidmaatschap te ervaren.


Disclaimer: Beleggen brengt risico’s met zich mee. Onze analisten zijn geen financieel adviseurs. Raadpleeg altijd een adviseur bij het maken van financiële beslissingen. De informatie en tips die op deze website zijn verstrekt is gebaseerd op eigen inzichten en ervaringen van onze analisten. Deze dienen daarom alleen voor educatieve doeleinden.

eToro USA LLC biedt geen CFD’s aan en geeft geen verklaring en aanvaardt geen aansprakelijkheid met betrekking tot de juistheid of volledigheid van de inhoud van deze publicatie, die is opgesteld door onze partner met behulp van openbaar beschikbare niet-entiteit specifieke informatie over eToro.

Cryptoasset beleggen is zeer volatiel en ongereguleerd in sommige EU-landen. Geen consumentenbescherming. Winstbelasting kan van toepassing zijn.

eToro is een multi-asset beleggingsplatform. De waarde van je beleggingen kan stijgen of dalen. Uw kapitaal loopt risico.

74% van de rekeningen van particuliere beleggers verliest geld bij het handelen in CFD’s bij deze aanbieder. U moet overwegen of u het zich kunt veroorloven om het hoge risico te nemen.

Sources


Article information

Author: Victoria Flores

Last Updated: 1698465121

Views: 1139

Rating: 4.2 / 5 (40 voted)

Reviews: 91% of readers found this page helpful

Author information

Name: Victoria Flores

Birthday: 1973-10-29

Address: 475 Timothy Fort, Port Davidhaven, WV 52375

Phone: +4378097392313569

Job: Article Writer

Hobby: Tea Brewing, Crochet, Traveling, Playing Guitar, Cocktail Mixing, Juggling, Scuba Diving

Introduction: My name is Victoria Flores, I am a tenacious, transparent, exquisite, receptive, bold, Adventurous, strong-willed person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.